Van groep 8 naar klas 1. Je laatste jaar op de basisschool! Weet jij al welke school het hierna wordt? Er valt genoeg te kiezen. Je zult wel nieuwsgierig zijn hoe je nieuwe school eruit zal zien. Daarom organiseren wij verschillende momenten waarop jij alvast even kan komen rondkijken op onze school.

Voorlichtingsmomenten

Doe middag en doe ochtend

Donderdag 12 november 2020 Doe-Middag 13:30 tot 15:45 uur en donderdag 19 november 2020 Doe-Ochtend 9:00 tot 11:15 uur.

Zit je in groep 8 en wil je een ochtend en een middag kennismaken met verschillende vakken en talentstromen op de CSG Ulbe van Houten?! Geef je dan op via je basisschool. Zij hebben de uitnodiging ontvangen. Of mail anders naar r.steneker@csgulbevanhouten.nl voor alle informatie en opgave.

Maak een keuze tussen de vakken Biologie of Natuurkunde, Wiskunde of Engels, Techniek of Verzorging en
Maak een keuze tussen de talentstromen Sports of Cooking Class, Art Factory of  Technology & developement, Travel Academy of Music Stage.

Beleef prachtige lessen op de Ulbe!

Doe-Avond/ Voorlichtingsavond

Woensdag 20 januari 2021 van 19.00 - 21.00 uur

I.v.m. covid-19 kan de doe avond helaas niet doorgaan.

Wel hebben wij een prachtig alternatief met en via de Open dag App. Via de app wordt woensdag 20-01-2021 een 3D tour gelanceerd.

Klik hier voor informatie over het downloaden van de Open dag App.

Open dag

Woensdag 3 februari 2021 van 16.00 - 20.00 uur.

I.v.m. covid-19 kan de Open dag helaas niet doorgaan.

Wel hebben wij een prachtig alternatief met en via de Open dag App. Via de app kan bij Inschrijvingen worden ingeschreven voor het beantwoorden van een vraag vanuit ons "Campus Call Center". Wij zullen u op het aangegeven tijdstip bellen via telefoon of Teams.

Klik hier voor informatie over het downloaden van de Open dag App.