Van groep 8 naar klas 1. Je laatste jaar op de basisschool! Weet jij al welke school het hierna wordt? Er valt genoeg te kiezen. Je zult wel nieuwsgierig zijn hoe je nieuwe school eruit zal zien. Daarom organiseren wij verschillende momenten waarop jij alvast even kan komen rondkijken op onze school.

Voorlichtingsmomenten

Doe avond/ Voorlichtingsavond

Woensdag 23 januari 2019 van 19.00 - 21.00 uur

Zit je in groep 8 en wil je graag ervaren hoe het is om les te krijgen op CSG Ulbe van Houten? Kom dan naar de Doe-avond (opgeven is niet nodig) Tijdens deze avond volg je een aantal lessen en ga je ongetwijfeld met een leuk werkstuk naar huis. Zo kun je alvast een kijkje nemen op een van onze scholen en kennismaken met een aantal vakken en docenten.

Voor ouders is er deze avond een voorlichtingsavond. U krijgt informatie over de school en gaat ook zelf weer terug de les in, maar dan anno 2019!

Open dag

Woensdag 6 februari 2019 van 16.00 - 20.00 uur.

Tijdens de open dag staan onze leerlingen, docenten, coördinatoren en decanen je graag te woord. Je kunt een kijkje nemen in onze school en de sfeer proeven. In de lokalen ligt lesmateriaal klaar en door de hele school hangen werkstukken van leerlingen die je kunt bekijken. En natuurlijk is er de mogelijkheid zelf aan de slag te gaan met materialen van robots tot proefjes en sport tot koken. We nodigen je van harte uit langs te komen tijdens de open dag en al je vragen te stellen!

Download hier de brochure