Van groep 8 naar klas 1. Je laatste jaar op de basisschool! Weet jij al welke school het hierna wordt? Er valt genoeg te kiezen. Je zult wel nieuwsgierig zijn hoe je nieuwe school eruit zal zien. Daarom organiseren wij verschillende momenten waarop jij alvast even kan komen rondkijken op onze school.

Voorlichtingsmomenten

Open dag

Woensdag 7 februari 2018 van 16.00 - 21.00 uur.

Tijdens de open dag staan onze leerlingen, docenten, coördinatoren en decanen je graag te woord. Je kunt een kijkje nemen in onze school en de sfeer proeven. In de lokalen ligt lesmateriaal klaar en door de hele school hangen werkstukken van leerlingen die je kunt bekijken. We nodigen je van harte uit langs te komen tijdens de open dag en al je vragen te stellen!

Doe avond

Woensdag 24 januari 2018 van 19.00 - 21.00 uur

Zit je in groep 8 en wil je graag ervaren hoe het is om les te krijgen op CSG Ulbe van Houten? Kom dan naar de Doe-avond (opgeven is niet nodig) Tijdens deze avond volg je een aantal lessen en ga je ongetwijfeld met een leuk werkstuk naar huis. Zo kun je alvast een kijkje nemen op een van onze scholen en kennismaken met een aantal docenten.

Voorlichtingscarrousel

Woensdag 24 januari 2018 van 19.00-21.00 uur.

Voor ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen in groep 8 organiseren we voorlichtingen op onze eigen locatie. Tijdens deze avond komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Waar staat CSG Ulbe van Houten voor.
  • Informatie over de overstap van groep 8 naar het voortgezet onderwijs.
  • Leerlingenzorg en ouderbetrokkenheid.
  • Inhoud van de opleiding.
Download hier de brochure