Van groep 8 naar klas 1. Je laatste jaar op de basisschool! Weet jij al welke school het hierna wordt? Er valt genoeg te kiezen. Je zult wel nieuwsgierig zijn hoe je nieuwe school eruit zal zien. Daarom organiseren wij verschillende momenten waarop jij alvast even kan komen rondkijken op onze school.

Voorlichtingsmomenten

Online Infoavond voor ouders

19 januari 2022 om 19.00 uur

Vanwege de toegenomen coronabesmettingen en de verscherpte maatregelen is besloten het info café om te zetten tot een online informatieavond. 

 

Doe Ochtend

Doe Ochtend: donderdag 27 januari

Er hebben zich zo'n 300 leerlingen van de basisscholen opgegeven voor de doe-ochtend, opgave via de basischool!

Wij organiseren de Doe ochtend coronaproof. Onze eigen leerlingen hebben dan een lesvrije dag, daardoor kunnen we alle aandacht geven aan de groepachters die het gehele campusgebouw tot hun beschikking hebben. 

We hebben de leerlingen van de basisscholen zoveel mogelijk ingedeeld in een eigen bubbel, waardoor er geen of nauwelijks menging met andere groepen ontstaat.  De groepachters worden verzocht een mondkapje te dragen tijdens het bewegen door het gebouw. 

Het programma duurt van 9.00 uur tot 12.15 uur

Het is fijn als de leerlingen rond 8.45 uur op de Campus verschijnen.

Open Dag (Online)

Woensdag 2 februari 2022 Open Dag van 16.00 uur tot 20.00 uur

Volg hier vanaf 16:00 onze livestream!

https://www.youtube.com/watch?v=u4ptC-N02jU

Zit je in groep 8 en wil je graag een kijkje nemen bij ons op school? Kom dan naar onze Open dag! Helaas mogen we op deze dag nog geen ouders verwelkomen in de school, ouders kunnen de open dag online volgen!
 

Kennismaking nieuwe 1e klassers

8 juni 2022 vanaf 13.30 uur

Download hier de brochure