Ultieme afsluiting SPORTS

LEEUWARDEN- Camping de Kleine Wielen bleek voor de sporters van de Ulbe van Houten de ideale uitvalbasis voor een fantastische sport driedaagse. 

Onder perfecte weersomstandigheden werden de sportactiviteiten ondergaan. Dit begon al met een fietsrit van de Campus richting de camping aan de Groene Ster. Een aantal leerlingen hadden het zware programma aanschouwd en stapten in Sint Annaparochie op de tandem. 

Aangekomen in Leeuwarden zagen de leerlingen tot hun genoegen 35 tenten in een grote cirkel op het campingveld Sloten staan. Vanuit dit perfecte middelpunt werd per fiets alle sportactiviteiten bezocht. Van survivallen tot zwemmen tot een kampvuur bouwen, de Sportklassen van de ‘Ulbe’ kunnen het allemaal. Met kleine wallen onder de ogen werd vrijdagochtend vroeg de tent afgebroken en ingepakt. De leerlingen vertrokken vervolgens met een voldaan gevoel en een lach van oor tot oor weer terug naar Sint Annaparochie. Een zeer geslaagde afsluiting voor deze talentstroom van de Ulbe van Houten.

Terug naar overzicht