'Super school' staat in Sint Anne

Het weekblad Elsevier publiceert aan de hand van verschillende criteria dat de CSG Ulbe van Houten is uitgeroepen tot ‘Super school’ in Nederland. Criteria waar naar gekeken wordt zijn: liefst geen zittenblijvers, goede doorstroom in de school, goede examenresultaten en een goed toelatingsbeleid.

Trots op dit resultaat 
Hier zijn wij terecht trots op! Als school zijn we onderweg naar prachtig modern onderwijs. Wij blijven met vertrouwen werken aan de ontwikkeling van innovaties binnen maar ook buiten onze school. Onze uitgangspunten zijn de 3 R’s (rust, regelmaat en reinheid) en de 3 V’s (veiligheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid)

Vernieuwing
I-pads, drones, 3D tekenen, -printen, onderwijs op maat, excellentieprogramma’s (marmeren, Spaans leren en poëzie schrijven), maar ook studiebegeleiding, talentstromen,  speeddaten met het bedrijfsleven en een sterke relatie met de regio en het bedrijfsleven zijn een paar voorbeelden van hoe ons onderwijs eigentijds blijft.

Kom en ervaar het zelf tijdens één van onze voorlichtingsmomenten. U bent dan ook van harte welkom op de Open Dag van CSG Ulbe van Houten; Superschool van  CVO Noord Friesland.

Terug naar overzicht